OM MIG

Jag tänkte berätta lite om mig själv så att det blir lite klarare om vem som står bakom  denna uppfödning. Mitt namn är Linda och jag är född 1990. Jag är bosatt med mina djur på en gård utanför Köping. Här bor jag, min sambo och våra 2 döttrar, alla kaniner,  samt våra tappra musjägare Missla & Edwin.

Jag är utbildad djursjukvårdare på gymnasiet men jobbar idag som djurskötare och är inriktad på avlesarbete. Vilket jag brinner för och det är verkligen en kick när man ser att det man planerat och rekryterat har gett resultat! Detta är EN av alla anledningar till att jag valt att börjar med dessa underbara kaniner!

Jag har ägt en del djur i min barndom och mina första kaniner fick jag som barn. Två hanar som var en blandning mellan Tysk jätteschek och en annan okänd mindre variant. Men när tiden var inne för dem las kaninerna på hyllan och fick med hör och häpna mina första Möss, med stamtavla, som jag åkte på utställningar med och avlade på. Det var troligtvis där som mitt avelsintresset vaknade till liv och idag är det mitt största intresse. Även hästar och framförallt horsemanship är ett annat stort intresse när det gäller djur för mig. Det ligger tyvärr och vilar just nu men jag hoppas på att kunna återuppta det igen en vacker dag!   

Djuren tar alltså upp en stor del av mitt liv likså min familj och mina vänner. Har även en förkärlek till inredning, snickeri, skapande, självhushållning och fotografering vilket vilket kommer väl till användning när jag inte håller på med djuren på dagarna.

Det var lite om mig och min "djurhistorik" :-)